Utiliteitsbouw


Aannemersbedrijf Hans Goesten B.V. realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten in de sector utiliteitsbouw voor het bedrijfsleven. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij wij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van adviezen zullen voorzien, met als absolute doelstelling het bereiken van het best mogelijke resultaat. In onderstaande fotopresentatie zijn enkele van de nieuwbouwprojecten die wij gerealiseerd hebben te bezichtigen.
Wij hebben als Aannemersbedrijf Hans Goesten B.V. de nodige ervaring om de werkzaamheden uit te voeren in een bouwteam verband / turn-key. Een bouwteam houdt in dat alle betrokken partijen nauw samen werken. Dit komt de kwaliteit ten goede en het voorkomt faalkosten. Bovendien is het financieel aantrekkelijk, omdat alle onderdelen op elkaar afgestemd worden, waardoor er geen onnodige hoge kosten gemaakt hoeven te worden. De bouwtijd kan hierdoor enorm worden verkort, omdat alle partijen vanaf het begin betrokken zijn bij het bouwproces.
Tevens kunnen wij voor u het tekenwerk en constructieve berekeningen en tekeningen verzorgen, zodat u als opdrachtgever ontzorgd wordt.

Enkele projecten uit de categorie Utiliteitsbouw

verbouwing bedrijfspand Alfi Pallets
Zorgcentrum
Nieuwbouw kantoor De Jongsierbestratingen
Verbouwing St. Odradaschool te Alem
VerbouwinG Kruidvat Mgr. Zwijsenplein Kerkdriel
Bedrijfshal Heinsbroek fijnmetaal
LuchtfotoUitbreiding De Groot International
RRS Winkelhaak 67 Den HaagInterne verbouwing bedrijfspand RRS Den Haag
Hooymans KoopjeshalVernieuwbouw winkelpand Velddriel
Uitbreiding champignonkwekerij v Heel
Hooymans Hifi
Bedrijfshal Ambachtstraat Kerkdriel