Utiliteitsbouw

Uw bedrijfspand of kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van bedrijfshallen, loodsen, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen.

Bouwgroep Goesten realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten in de sector utiliteitsbouw voor het bedrijfsleven. De wens van onze opdrachtgever staat centraal.
Wij verdiepen ons in de bedrijfsprocessen van de klant, hierop wordt de bouw aangepast.
We hebben de nodige ervaring om de werkzaamheden uit te voeren in een bouwteam verband / turn-key. Een bouwteam houdt in dat alle betrokken partijen nauw samenwerken. Dit komt de kwaliteit ten goede en het voorkomt faalkosten. Bovendien is het financieel aantrekkelijk, omdat alle onderdelen op elkaar afgestemd worden, waardoor er geen onnodige hoge kosten gemaakt hoeven te worden. De bouwtijd kan hierdoor enorm worden verkort, omdat alle partijen vanaf het begin betrokken zijn bij het bouwproces.

Wij zijn sterk in het restylen van bedrijfspanden.
Door onze eigen beplatingsdivisie kunnen we snel en vakkundig uw gevel- en of dakbeplating realiseren.

Tevens kunnen wij omgevingsvergunningen, constructieve berekeningen en tekeningen verzorgen, zodat u als opdrachtgever ontzorgd wordt.


 
Wat kunnen we voor u kunnen betekenen?
Wij zijn benieuwd naar uw bouw- of verbouwplannen. Bouwgroep Goesten denkt graag met u mee over de mogelijkheden van uw bouwproject. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.