Fundeon Erkend Leerbedrijf

Bouwgroep Goesten BV is een allround bouwbedrijf dat zich sinds 1979 bezig houdt met nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud. Wij zijn gevestigd in Kerkdriel en wij voeren onze bouwactiviteiten voornamelijk in de regio Bommelerwaard en omstreken uit.

Fundeon Erkend Leerbedrijf
Naast onze kernactiviteiten vinden wij het belangrijk om jongeren op een juiste manier op te leiden in de bouw. Bouwgroep Goesten BV is dan ook door Fundeon geaccrediteerd als Erkend Leerbedrijf.

Wij zijn erkend voor de volgende opleidingen:

Bouwplaatsassistent Timmeren
Timmerkracht (niveau 2 en 3)
Middenkaderfunctionaris Bouw
Assistent Uitvoerder B&U

De deelnemers zijn in dienst van het opleidingsbedrijf en doen de praktijkervaring op binnen ons bedrijf. Tijdens de praktijkwerkzaamheden worden de deelnemers begeleid door onze leermeesters die de deelnemers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. De leermeesters volgen ieder jaar de nascholingscursus waardoor ze up-to-date blijven.

De deelnemers worden door ons beschouwd als zijnde 'eigen' medewerkers. Na een succesvolle afronding van de opleiding is het mogelijk om in dienst te treden bij Bouwgroep Goesten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en/of wil je meer informatie neem dan contact met op. Op de contactpagina vindt u alle informatie.
Wat kunnen we voor u kunnen betekenen?
Wij zijn benieuwd naar uw bouw- of verbouwplannen. Bouwgroep Goesten denkt graag met u mee over de mogelijkheden van uw bouwproject. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.